شکلات

اشپزی شیرینی پزی

اسپاگتی بلونز

مواد لازم:

پیاز خرد شده یکعددمتوسط

سیر رنده شده ۳حبه

گوش چرخکرده گوساله ۴۵۰گرم

سرکه قرمز ۲ قاشق غذا خوری

سوسیس کوکتل دودی ۳عدد

پاستا اسپاگتی ابسته

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

اب گوشت ۳ لیوان

خامه ۲۰۰ گرم

پنیر پارمزان رنده شده  جهت تزیین

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم

کره ۳۰ گرم

آب به میزان لازم

طرز تهیه:

 در یک ماهیتابه  کره را به همراه کمی روغن ریخته پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به

آن افزوده ۲ دقیقه تفت دهید سپس  گوشت چرخکرده ادیه کاری و سوسیسها ی ریز خرد

 شده را به ان بیفزایید در حدود ۳دقیقه د حال هم زدن  تفت دهید  سپس رب گوجه فرنگی

 را افزوده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید اب گوشت و سرکه را افزوده درب ماهیتابه را بگذارید و

شعله را کم کنید تا محتویات کاملا پخته شود و در حد یک استکان آب  باقی بماند ماهیتابه

 را کناری گذاشته تا خنک شود پس از خنک شده خامه را افزوده و کاملا مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر آب را بجوش آورده نمک به آن میفزاییم پاستا را در آن ریخته میگذاریم ۱۵ دقیقه

بپزد تا حسابی مغز پخت شود. سپس با انبر پاستا از آب خارج کرده و با سس  گوشت 

مخلوط مینماییم به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت گذاشته به آرامی هم میزنیم تا سس  به

خورد پاستا رود از ظرف خارج نموده و روی آنرا با پنیر پارمزان رنده شده تزیین نمایید .نوش جان.

+ نوشته شده در  2012/4/18ساعت 6 PM  توسط نسیم .ا  |